ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Mr. Fix | Πλυντήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Βόλος

Οι ρυθμοί της ζωής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που διαθέτετε δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς και περιποίηση στα ρούχα;

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τον χρόνο του πλυσίματος, απλώματος, σιδερώματος, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το στεγνοκαθαριστήριο μας “Mr. Fix” στο οποίο βρίσκεται Βόλο και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε τα ρούχα και τα υφάσματά σας απολύτως καθαρά και άψογα σιδερωμένα.

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τοσο τα καθημερινά όσο και τα πιο ιδιαίτερα ρούχα σας με την απαραίτητη προσοχή και το σεβασμό στο ρούχο. Στόχος μας είναι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καμία απώλεια στο χρωματισμό ή στα επιπρόσθετα.
 

 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
& ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΜΕ
  Πουκάμισα
  Σακάκια - Μπουφάν
  Κοστούμια
  Φορέματα
  Φορεσιές Μουσικοχορευτικών Συλλόγων
  Στολές Αθλητικών Ομάδων
  Κουρτίνες 
  Καλύμματα
  Τραπεζομάντηλα 
  Βιολογικός Καθαρισμός Παπλωμάτων - Κουβερτών
  Νυφικά
  Δερμάτινα Είδη
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την επιλογή και την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού κάθε ενδύματος και υφάσματος, καθώς και των δερμάτινων ειδών σας, ώστε να διατηρούνται πάντα καθαρά και λαμπερά, σαν καινούργια
 
 
 
 
Το στεγνοκαθαριστήριο μας είναι εδώ και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και συλλογικούς φορείς, σε ασυναγώνιστες τιμές. Φιλοσοφία μας είναι ότι η φροντίδα των ενδυμάτων και των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση.
 
 
ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μας στο Βόλο τα ρούχα και τα υφάσματά σας και να είστε σίγουροι
ότι θα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα.